Jídelní  lístek Restaurace u Kapitána

22.3.

 

POLÉVKA:

Zelná s klobásou(1)                                                                                           24

Květáková(1,7)                                                                                                    24

DENNÍ MENU:

1. Zelná s klobásou(1)                                                                           

120g Vepřové maso po znojemsku,houskový knedlík(rýže)

(1,3,7,10)                                                                                                             88

2. Zelná s klobásou(1)                                                                           

300g Boloňské špagety sypané sýrem(1,3,7)                                           88

HOTOVÁ JÍDLA:

120g Hovězí guláš,křen,1/2 houskový knedlík,1/2 bramboráčky

(1,3,7)                                                                                                                  78

150g Pečené výpečky z libového bůčku,bramborové špalíčky,

kysané zelí(1,3)                                                                                                88

150g Anglický rostbíf z hovězí roštěné,vařené brambory,

tatarská omáčka(1,3,10)                                                                                96

200g Steak z vepřové krkovičky přelitý hříbkovou omáčkou,

hranolky(1)                                                                                                      99

120g Smažený vepřový řízek z kotletky,šťouchané brambory,

okurka(1,3,7)                                                                                                   89


Nabídku jídel najdete na našich webových stránkách:


Restaurace U Kapitána jídelní a nápojový lístek. JJ Tel.číslo-722 512 200

Jídlo je možno zamluvit po telefonu.

Denní menu